Functioneel Beheerder

Anne-Marije van den Berg
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne-Marije van den Berg
APR 30
Gelderland Permanent HBO
30.05.2020 101870809
Solliciteren

Over de functie

Ter uitbreiding van ons team ben ik op zoek naar een functioneel beheerder met ervaring binnen overheid, zorg of onderwijs. Wil jij weten wat detacheren is?


Vanuit onze vestiging in Zwolle bedienen wij de publieke sector in Overijssel, het noorden van de Veluwe en een deel van Flevoland. Wil jij werken in de deze regio, vind je het leuk om ervaring op te doen bij verschillende organisaties en wil je jouw expertise delen met anderen, dan is detacheren misschien iets voor jou!


Bij onze opdrachtgevers zijn er veel verschillende soorten functioneel beheer. Welke applicatie ken jij van A tot Z? Ik ben benieuwd naar jouw expertise. Verder bestaan de werkzaamheden van een functioneel beheerder over het algemeen uit:

  • Inrichten van processen met proceseigenaren en eindgebruikers
  • Begeleiden (en opleiden) van gebruikers
  • Je draagt bij aan de verbetering van de inrichting en functionaliteit van het systeem
  • Wensen van gebruikers kun jij vertalen naar een functioneel ontwerp
  • Oplossen van alledaagse 2e en/of 3e lijns incidenten en vraagstukken


In de functie van functioneel beheerder zoek ik een verbinder. Je bent de schakel tussen de eindgebruiker en de applicatiebeheerder. Daarom is het van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ook heb je een sterk analytisch denkvermogen. Je hebt geduld en zoekt altijd naar een kwaliteitsvolle oplossing. 

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur HBO afgeronde opleiding)
  • Minimaal 2 jaar ervaring als Functioneel Beheerder in de publieke sector  
  • Kennis van / ervaring met BiSL 

Over het bedrijf

Maandag® investeert in jou en dat betekent dat ik luister naar jouw wensen. Wil jij een cursus volgen of sparren over doorgroeimogelijkheden? Alles is mogelijk en geen vraag is te gek. Dat is het leuke van werken bij Maandag®, je bent geen nummer, maar een voltallig collega. Persoonlijke aandacht hoort en dan ook echt bij! Uiteraard krijg jij daar een passend salaris en een kilometervergoeding bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne-Marije van den Berg
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne-Marije van den Berg