Functioneel beheerder

Monique Knol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Knol
JUN 12
Drenthe Tijdelijk MBO
15.07.2020 100288246
Solliciteren

Over de functie

Voor meerdere opdrachtgevers ben ik op zoek naar Functioneel beheerders. Als Functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van één of meer informatiesystemen. Niet alleen draag je als functioneel beheerder zorg voor de continuïteit van de systemen, ook vervul je een ondersteunende rol ten aanzien van de gebruikers.


Wat ga je doen?

  • Bieden van ondersteuning aan gebruikers van het informatiesysteem
  • Oplossen, opvolgen en documenteren van incidenten die samenhangen met het informatiesysteem en/of de informatievoorziening
  • Onderhouden van contacten met leveranciers, specialisten en gebruikers
  • Beheren en toewijzen van gebruiksrechten


Functie eisen

De Functioneel beheerders van Maandag® houden van hun werk en van werken. Hebben kennis van zaken en beschikken over een flinke portie ambitie. Ben jij zo’n professional en zie jij een nieuwe opdracht als een kans om je door te ontwikkelen?

 

Wie ben jij?

  • Aantoonbare ervaring als functioneel beheerder
  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met het werken binnen een gemeente of overheid? (must)

Over het bedrijf

Maar detacheren, wat is dat nou precies? Je bent in dienst van Maandag®, maar voert opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Dat kan variëren van meewerken aan projecten of het invullen van een ‘vaste’ plek bij langdurig ziekte of een piek in de werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in jouw werk en dat betekent dat we jouw ervaringen en wensen afstemmen met de wensen van de opdrachtgever. Op die manier doen wij er alles aan om jou en de opdrachtgever gelukkig te maken. Detacheren noemen wij ook wel ‘flexibele zekerheid’. Flexibele opdrachten, maar zekerheid door vaste arbeidsvoorwaarden.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Monique Knol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Knol