Functioneel Beheerder

Jerry Osei
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jerry Osei
MEI 15
Noord-Holland Tijdelijk HBO
14.06.2020 100286327
Solliciteren

Over de functie

Voor onze vestiging Amsterdam bedrijfsvoering zijn we op zoek naar een Functioneel Beheerder.

Als Functioneel Beheerder draag jij verantwoordelijkheid voor het optimaal functioneren van een informatiesysteem binnen de organisatie. Niet alleen draag jij zorg voor het beheer van de systemen, jij vervult ook een ondersteunende rol ten aanzien van de gebruikers. Je vormt in die zin de verbinding tussen ICT en de bedrijfsvoering. Daarbij hoort oplossen, opvolgen en documenteren van incidenten die samenhangen met het informatiesysteem tot de dagelijkse werkzaamheden.


Naast het gebruiksbeheer zullen functionaliteitsbeheer, behoeftemanagement en wijzigingsbeheer ook tot jouw takenpakket behoren. Hierbij mag je denken aan het opstellen van requirements en functionele specificaties voor het informatiesysteem, vertalen van informatiebehoeften naar passende functionaliteiten en het bepalen van de impact van wijzigingen voor de bedrijfsprocessen.Benieuwd hoe jouw Maandag® eruit kan zien?


Als je in dienst komt bij Maandag® betekent het dat jij net zo als jou collega’s bruist van energie. Je voelt je fris en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. De werkzaamheden als Functioneel Beheerder voer je uit bij onze opdrachtgevers in de publieke sector.

Dit zijn met name gemeentelijke instellingen. Dit doe je op projectbasis. Is het project ten einde? Mooi, je bent weer een ervaring rijker! Samen gaan we op zoek naar de volgende uitdaging.

Functie eisen


  • Afgeronde HBO opleiding met voorkeur in de richting van Bedrijfsinformatica.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als Functioneel Beheerder bij een overheidsorganisatie.
  • Kennis van of ervaring met SODO of ROVM (Centric of Pink).
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Over het bedrijf

We bieden je een leuke opdracht waarbij jij je kwaliteiten als Functioneel beheerder kan inzetten en ontwikkelen. Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor jouw oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via onze eigen Academy.Wij bieden jou:


  • een goed salaris gebaseerd op de CAO van de opdrachtgever;
  • opleidingsmogelijkheden via onze eigen Maandag® Academy;
  • reiskosten worden vergoed o.b.v. 0,19 cent per km. en aangepast op elk nieuw project waar jij aan de slag gaat. Een lease auto behoort tot de mogelijkheden;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw, vakantiedagen, vakantiegeld.Heb je interesse in deze vacature of wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Dan kom ik graag met jou in contact via 0683177653 of mail naar jerry.osei@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jerry Osei
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jerry Osei