Functioneel beheerder Zaakgericht werken

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de provincie Overijssel ben ik op zoek naar een Functioneel beheerder Zaakgericht werken. Jij weet jouw expertise en vakkennis in te brengen bij de actuele situaties. Je voelt je eigenaar van het goed werkend houden van de applicaties die je beheert, bent bereid om je ‘vast te bijten’ in de materie.

Wat zien jouw werkzaamheden er verder uit?

 • Je verzorgt het functioneel beheer en begeleid nieuwe releases Rx.Enterprise, inclusief de bijbehorende modules zoals het KCC, CMS, InProces, Squit 20/20, loket, sjablonen en e-formulieren.
 • Je signaleert en lost storingen op, test nieuwe versies, bevordert gegevensbeveiliging, verzorgt autorisaties
 • Je bent in staat om zelfstandig complexe functionaliteit in Rx.Enterprise vorm te geven met behulp van de inrichting van zaaktypen, e-formulieren en documentsjablonen
 • Je neemt deel aan sessies met gebruikersgroepen, verbetert de inrichting van de zaakoplossing, haalt wensen en behoeften van de gebruikers op en vertaald deze in mogelijkheden binnen het zaaksysteem en in de aansluiting met andere systemen
 • Je denkt mee en ondersteunt de conversie(s) van zaken en documenten.
 • Je stelt testscripts op, ondersteunt de testmedewerkers en voert ook zelf testen uit.

Functie eisen

Als Functioneel Beheerder Zaaksysteem heb je:

 • Werkervaring als Functioneel Beheerder of Informatie Specialist, bij voorkeur met een zaak-, workflow- of VTH-systeem bij de overheid.
 • Een geschikte opleiding op Mbo+ of Hbo niveau in het vakgebied, eventueel aangevuld met specifieke relevante trainingen en opleidingen (BISL/ITIL).
 • Kennis en ervaring op het gebied van processen, scrum en zaakgericht werken zijn een pré, net als affiniteit met applicaties als Rx.Enterprise, Xential, NotuBox of vergelijkbaar.

Daarnaast leg je gemakkelijk de verbinding, je kan goed samenwerken in teamverband en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor jou als professional dat je zekerheid en afwisseling kan combineren. Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. 

Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van jou als professional ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we jou graag bij het optimaal vormgeven van jouw loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Monique Knol

Monique Knol

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs