Functioneel Applicatiebeheerder Suites Sociaal Domein

Alice van der Burgt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alice van der Burgt
FEB 18
Noord-Brabant Vast MBO
19.03.2020 100260195
Solliciteren

Over de functie

Als functioneel applicatiebeheerder heb jij het gemeentelijke applicatielandschap onder controle en bewaak je overzicht. Je bent de spil tussen mens en applicatie. Problemen van gebruikers los je op en de applicatie optimaliseer je. Je weet voldoende van de technische kant om daadwerkelijk wat te kunnen betekenen. Je bent bezig goede contacten te onderhouden tussen gebruikers, specialisten en (technisch) beheerders. Je hebt een klantgerichte instelling en een duidelijke visie op het gebied van informatievoorziening.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau (bij voorkeur ICT)
  • Werkervaring bij Gemeenten en dus ook met Key2 of Suites voor het sociaal domein
  • Je hebt een aantal jaren gewerkt als functioneel applicatiebeheerder of je hebt zojuist pas je eerste stappen gezet
  • Ambitieus en goede communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Over het bedrijf

De kans om je als functioneel applicatiebeheerder uit te dagen en te ontwikkelen, dit alles binnen ons uitgebreide netwerk in de publieke sector. Salaris! Een reiskostenvergoeding woon-, werkverkeer en 8% vakantiegeld. Persoonlijke begeleiding van je Recruiter. Diverse trainingen en cursussen via onze Maandag Academy. Gezelligheid en netwerken op onze Club Maandag borrel.Ben jij de gedreven functioneel applicatiebeheerder die wij zoeken? Aarzel niet en neem direct contact op!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alice van der Burgt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alice van der Burgt