Functioneel Applicatiebeheerder Gemeenten

Alice van der Burgt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alice van der Burgt
MEI 14
Noord-Brabant Permanent MBO
13.06.2020 100283124
Solliciteren

Over de functie

Als Functioneel applicatiebeheerder heb jij het gemeentelijke applicatielandschap onder controle en bewaak je overzicht. Je bent de spil tussen mens en applicatie. Problemen van gebruikers los je op en de applicatie optimaliseer je. Je weet voldoende van de technische kant om daadwerkelijk wat te kunnen betekenen. Je bent bezig goede contacten te onderhouden tussen gebruikers, specialisten en (technisch) beheerders. Je hebt een klantgerichte instelling en een duidelijke visie. Vanzelfsprekend komen de applicaties van Centric of Pinkroccade terug in je werkzaamheden.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding op MBO+of HBO niveau, bij voorkeur ICT gerelateerd
  • Werkervaring bij Gemeenten als Functioneel applicatiebeheerder (dit is een must, kandidaten die hier niet aan voldoen worden helaas niet uitgenodigd)
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Ambitieus en flexibel ingesteld
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Over het bedrijf

De kans om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen als Functioneel applicatiebeheerder binnen ons uitgebreide netwerk in de publieke sector. Salaris! Een reiskostenvergoeding woon-, werkverkeer en 8% vakantiegeld. Persoonlijke begeleiding van je Recruiter. Diverse trainingen en cursussen via onze Maandag Academy. Gezelligheid en netwerken op onze Club Maandag borrel.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alice van der Burgt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alice van der Burgt