Functionaris Gegevensbescherming

Pleuni Kop
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pleuni Kop
MEI 08
Noord-Holland Permanent HBO
07.06.2020 102585582
Solliciteren

Over de functie

De Algemene Vordering Gegevensbescherming (AVG) kan jij inmiddels dromen. Jij zet graag je kennis om privacy vraagstukken op te lossen. Onze opdrachtgevers in Noord Holland en Utrecht zijn op zoek naar integere FG’s.


Als Functionaris Gegevensbescherming sta jij neutraal ten opzichte van de organisatie. Zo kan jij onafhankelijk informeren en adviseren over de AVG. Op deze manier wordt het naleven van de AVG en andere relevante wet- en regelgeving gewaarborgd. De adviezen die jij geeft worden opgenomen in het DPIA rapport, kennis daarvan is daarom een vereiste. 

Functie eisen

  • Je hebt een relevante HBO diploma.
  • Je hebt kennis van de AVG en gegevensbescherming.
  • Je hebt affiniteit met ICT.
  • Je hebt recente werkervaring in de publieke sector.
  • Je bent bestuurlijk sensitief. 

Over het bedrijf

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Sta jij te springen om te beginnen, vraag je je af of je als ZZP’er ook kunt reageren of wil je een kop koffie drinken om de vacature te bespreken? Ik kom graag met je in contact via: 0630148070 of mail naar pleuni.kop@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!


  • Wij bieden een marktconform salaris met pensioenregeling.
  • Wij vergoeden je reiskosten en je krijgt vakantiedagen en vakantiegeld.
  • Wij realiseren opleidingen, cursussen en trainingen voor onze professionals via de Maandag Academy.


Maandag is een frisse organisatie waarbij werkgeluk op nummer 1 staat. Daarbij staat ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Verder onderscheiden wij ons in betrokkenheid. Benieuwd hoe wij dat aanpakken? Ik vertel je graag meer over onze organisatie.  

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Pleuni Kop
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pleuni Kop