Front-End Developer

Frances Peterson
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Frances Peterson
MEI 12
Noord-Holland Tijdelijk HBO
11.06.2020 102924058
Solliciteren

Over de functie

Wie ben jij?


Als Senior Front-end Developer ontwerp, programmeer, test en implementeert je het front-end gedeelte van de toepassingen voor onze opdrachtgever. Je bent een ervaren Front-end Developer, met minimaal 2 jaar ervaring met open source projecten. Bovendien voel je je thuis in een multidisciplinair team, en schakelt gemakkelijk met zowel externe als interne stakeholders en klanten. Jouw afstemming vertaal je door aan je teamgenoten. Om goede aansluiting te vinden bij het bestaande team heb jij minimaal 2 jaar ervaring als Scrum Master in een overheidsinstelling, bij voorkeur een gemeente.


Waarom samen met Maandag®?


Jij hebt al een behoorlijke kluif aan werkervaring in de publieke sector erop zitten en bent toe aan een nieuwe stap. Wel met zekerheid in deze #corona tijd! Deze biedt Maandag® aan jou, wij zijn jouw werkgever en de opdrachtgever heeft voor jou een tijdelijke opdracht van 12 maanden. Blijven we bij elkaar na deze opdracht, dan kom je in aanmerking voor een vaste aanstelling. Ben jij ZZPer en vraag je je af of jij ook in aanmerking komt? Voor vragen kan je bellen met Frances Peterson op 0612097946.

Functie eisen

  • Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Jij hebt een perfecte beheersing van het Nederlands in woord en geschrift, dit is een harde eis!
  • Jij bent 12 maanden voor 36 uren per week beschikbaar;
  • Jij hebt minimaal 8 jaar ervaring als Front-end Developer gewerkt binnen een Agile/Scrum omgeving waarin software wordt ontwikkeld;
  • Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring met React, Angular, docker, GIS én MapServer;

Over het bedrijf

Wanneer je aan de slag gaat bij Maandag® als Front-end Developer kan jij een mooi aanbod aan cursussen en trainingen verwachten via onze eigen Academy. Had ik al gezegd dat we een samenwerking hebben met vijfhart IT-Opleidingen?!Praktische zaken daar maak jij je niet druk om want jij krijgt:


  • Persoonlijke begeleiding van één aangewezen Accountmanager en één aangewezen Recruiter gedurende je opdracht;
  • 0,19 ct reiskostenvergoeding gerekend van je huisadres naar je project;
  • Een vast marktconform salaris welke elke 23ste van de maand wordt gestort;
  • Vakantie opbouw van 8%.De selectieprocedure:


Vanwege het #Covid virus, kan je een het gesprek telefonisch verwachten. We gaan flexibel met de ”nieuwe” situatie om, waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgelezen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!


#ReSTful #Python #frameworks #Django #Flask #Golang #Python #aiohttp #Postgres #Elasticsearch #CIstack #Jenkins #Ansible #Angular #React #Vue.js #FrontendDeveloper

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Frances Peterson
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Frances Peterson