DIV Medewerker

Frances Peterson
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Frances Peterson
MRT 23
Utrecht Tijdelijk MBO
22.04.2020 100544297
Solliciteren

Over de functie

Voor een kleine gemeente in het zuiden van Utrecht hebben staat er een uitdaging op jou te wachten. Want jij gaat stralen wanneer er orde op zaken moet worden gesteld. Wat als er blijkt dat er uit alle dossiers documenten opnieuw moeten worden geordend? Dan ga jij fluitend naar je werk! Jij gaat je bezighouden met het registreren en archiveren van inkomende en uitgaande post en/of interne en externe documenten. Door jou komen alle documenten in de juiste dossiers terecht, ongeacht of ze binnenkomen als e-formulier of juist van een andere afdeling welke nog dient in gescand te worden. De controles die jij uitvoert lopen gesmeerd omdat je op de hoogte bent van de nieuwe wet en regelgeving. Daardoor maak je een selectie van wat wel of niet vernietigd kan worden. Samen met je collega’s draag jij zorg voor het archief en ben jij het aanspreekpunt bij vragen die komen vanuit de organisatie.Ben je tijdens het lezen van deze vacature steeds ja aan het knikken en zie je jezelf al helemaal aan de slag gaan? Dan ga ik graag met jou in gesprek, want dan gaan we samen voor een frisse start. Tot Maandag®!


Functie eisen

  • Jij hebt een afgeronde opleiding op het gebied van informatiemanagement;
  • Jij hebt minimaal drie jaar als DIV-medewerker bij een gemeente of omgevingsdienst;
  • Jij hebt aantoonbare werkervaring met Decos;
  • Jij vindt het heerlijk om orde te scheppen in talloze digitale en analoge dossiers;
  • Je werkt zelfstandig en maakt het proces binnen de gemeente je snel eigen.


Over het bedrijf

Maandag® zorgt voor flexibele zekerheid, Maandag® is dus je werkgever en de gemeente is jouw project. Jij kan je dus zowel bij de gemeente als bij Maandag® op persoonlijk en werkvlak ontwikkelen. De Maandag® Academy in Rotterdam is daarin onze kracht, je kan talloze cursussen volgen door heel Nederland. Had ik al gezegd dat deze geheel kosteloos worden aangeboden voor alle medewerkers van Maandag®?

Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

 


Met meer dan 3000 medewerkers en meer dan 30 vestigingen is Maandag® de expert in het publieke domein. De ontwikkelingen binnen dit domein staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Frances Peterson
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Frances Peterson