DIV-medewerker

Shari de Wit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shari de Wit
JUN 23
Drenthe Tijdelijk MBO
23.07.2020 100265624
Solliciteren

Over de functie

Ben jij die medewerker digitale informatievoorziening (DIV-medewerker) die van alle markten thuis is? Het is belangrijk dat jij, als DIV-medewerker zelfstandig kan werken, collegiaal en resultaatgericht bent. Daarnaast is het belangrijk dat jij orde en structuur aanbrengt in je werk als DIV medewerker.

Jij staat je mannetje en de post- en archiefwerkzaamheden regel jij wel. Ook houd je hierbij rekening met zowel het ordenen, bewaren, vernietigen, als het afvoeren van dossiers. In de functie van DIV-medewerker houd jij je bezig met het verzamelen van data en het bijhouden van datalijsten. Je structureert en schoont de dossiers op. Ook het archiveren en verzenden van de dossiers behoort tot een van je werkzaamheden. 

Functie eisen

Jij als DIV medewerker beschikt over de volgende kwalificaties:

• Afgeronde opleiding in de richting van SOD of LARM;

• Ervaring met hierboven beschreven taken (zowel digitaal als analoog);

• Ervaring met het werken met een DMS;

• Ervaring binnen de publieke sector is een pré.

Over het bedrijf

Vanuit onze 30 vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag interim professionals in de publieke sector. Maar niet zomaar professionals! Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar ook zeker aan bij. Maandag groeit hard, daarom zijn we altijd opzoek naar nieuw talent. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Shari de Wit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shari de Wit