DIV medewerker 2.0

Gerwin de Boer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Gerwin de Boer
MEI 14
Groningen Tijdelijk MBO
13.06.2020 100269991
Solliciteren

Over de functie

In de omgeving Noord-Nederland zijn we voor onze opdrachtgevers op zoek naar DIV medewerkers. Je komt in dienst bij Maandag®. Hier word je gedetacheerd bij onze verschillende opdrachtgevers in de publieke sector.


Als DIV medewerker 2.0 doe jij de werkzaamheden met betrekking tot post- en archiefwerkzaamheden. Dit bestaat onder andere uit dossiervorming en -ordening, bewaren, afvoeren en vernietigen. Ook houd jij je bezig met het verzamelen van data en het bijhouden van datalijsten. Je structureert en schoont de dossiers op.


Dit klinkt vast bekend, maar waarom nou 2.0?


Een DIV medewerker 2.0 is digitaal vaardig en heeft een toekomstgerichte blik. Daarnaast weet diegene veel van proces- en zaakgericht werken en heeft goed zicht op de rol richting de interne organisatie en richting burgers en bedrijven. Op basis daarvan wordt meegedacht of processen anders zouden kunnen. Daarnaast barst de DIV-er 2.0 van de ambitie om te blijven ontwikkelen en door te groeien. Ook houdt diegene zijn/haar kennis up-to-date vanuit eigen initiatief en omdat ze het interessant vinden!


Ben jij de DIV medewerker 2.0 die wij zoeken?

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding SOD 1/LARM;
  • Werk of stage ervaring bij een overheidsorganisatie;
  • Kennis van Zaakgerichtwerken;
  • Je bent flexibel (erg belangrijk!).

Over het bedrijf

Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor je oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®. Twijfel dus niet, en neem contact op!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Gerwin de Boer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Gerwin de Boer