Chief Information Security Officer (CISO)

Pleuni Kop
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pleuni Kop
APR 30
Noord-Holland Permanent HBO
30.05.2020 100546256
Solliciteren

Over de functie

Veel van onze opdrachtgevers binnen de overheid lopen vast op het gebied van informatiebeveiliging. Daar kom jij als CISO om het hoekje kijken om ze te helpen. Met jou ruime kennis van wet- en regelgeving en integere persoonlijkheid durven deze verantwoordelijkheid in jouw handen te leggen. Fantastisch want jij bent een kenner op gebied van privacy.


Binnen het team ga je nauw samenwerken met de functionaris gegevensbescherming, privacy officier en security officiers. Jij neemt het voortouw en stemt de informatiebeveiliging en strategie af. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt binnen de organisatie en creëer je inzicht in de informatiebeveiliging. Je gaat het data-lek register beheren en rapporteert over het informatiebeleid. Ontstaan er knelpunten? Jij veegt ze uit de weg, geeft advies over oplossingen en implementeert deze zo nodig. 

Functie eisen

  • Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond.
  • Je hebt ervaring op het gebied van informatiebeveiliging bijvoorbeeld als ISO.
  • Je hebt werkervaring binnen een gemeente.
  • Je hebt kennis van de AVG, NEN, ISO en BIO.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Over het bedrijf

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Sta jij te springen om te beginnen, vraag je je af of je als ZZP’er ook kunt reageren of wil je een kop koffie drinken om de vacature te bespreken? Ik kom graag met je in contact via: 0630148070 of mail naar pleuni.kop@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!


  • Wij bieden een marktconform salaris met pensioenregeling.
  • Wij vergoeden je reiskosten en je krijgt vakantiedagen en vakantiegeld.
  • Wij realiseren opleidingen, cursussen en trainingen voor onze professionals via de Maandag Academy.


Maandag is een frisse organisatie waarbij werkgeluk op nummer 1 staat. Daarbij staat ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Verder onderscheiden wij ons in betrokkenheid. Benieuwd hoe wij dat aanpakken? Ik vertel je graag meer over onze organisatie.  

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Pleuni Kop
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pleuni Kop