Adviseur

Jerry Osei
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jerry Osei
MEI 04
Noord-Holland Tijdelijk HBO
05.06.2020 100286286
Solliciteren

Over de functie

Als Senior Adviseur voer je werkzaamheden uit op het gebied van documentaire informatievoorziening, informatiebeheer en archivering. Je bent daarbij bezig met het opstellen van een beleidsplan, informatiebeheerplan, archiefverordening, besluit informatiebeheer en handboek vervanging. Je adviseert bij de inrichting, koppeling en aanschaf van informatie- en archiefsystemen.


Het team kan op jou als Adviseur Informatievoorziening rekenen als het gaat om vakinhoudelijke kennis en je ondersteunt collega’s bij gebruikerstrainingen, inventarisatie van het DSP in de i-Navigator en het stroomlijnen van de werkprocessen.


Jij bent een Adviseur met een goed oog voor verhoudingen en verantwoordelijkheden. Je kunt bij vraagstukken boven de materie uitstijgen en pragmatisch bijdragen aan structurele verbeteringen. 


Verder:

 

  • ben je in staat om goed doordachte en bondige adviezen te schrijven;
  • heb je specifieke ervaring met digitale dossiervorming inzake het sociaal domein;
  • adviseer je bij de integratie van kantoorapplicaties.


Zowel intern als extern ben je het gezicht van IV en neem je deel aan projecten en overlegplatforms zoals het overbrengen van archiefbestanden naar een e-depot.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding op het gebied van informatiemanagement of voorziening. (o.a. bedrijfskundige informatica, LRM, archivistiek of vergelijkbaar).
  • Je hebt theoretische en praktische kennis van Document-/ Records Management Systemen en zaakgericht werken.
  • Je bent flexibel, positief, analytisch, klantvriendelijk en stressbestendig.
  • Je weet de vertaalslag te maken van de NEN 2082/ISO 16175, NEN 23081 (TMLO) en het in praktijk inrichten, koppelen en toetsen van informatie-/archiefsystemen conform de eisen.Jij beschikt over kennis en/of ervaring over de onderstaande vakgebieden binnen het domein van de informatievoorziening:


  • Informatieveiligheid & privacy.
  • Zaakgericht werken.
  • Archiefwet- en regelgeving.

Over het bedrijf

We bieden je een leuke opdracht waarbij jij je kwaliteiten als Senior Adviseur Informatievoorziening kan inzetten en ontwikkelen. Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor jouw oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via onze eigen Academy.


Kennismakingsgesprekken bij ons op kantoor doen we momenteel niet vanwege het #Covid19 virus. Dat betekent dat we gebruik maken van de middelen die we wel hebben, Whatsapp beeldbellen is een mooi voorbeeld hiervan. Waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgelezen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!


Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Neem dan vandaag nog contact op via 0683177653 of stuur jouw CV en motivatiebrief naar jerry.osei@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jerry Osei
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jerry Osei