Strategisch HR adviseur

Over de functie

Ben jij een Strategisch HR adviseur die inspireert, adviseert en verbindt? Weet jij wat nodig is om veranderingen teweeg te brengen? 

Voor onze opdrachtgever in regio Den Bosch zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren Strategisch HR adviseur. Werken voor een gemeente die volop in ontwikkeling is en waar veel uitdagingen liggen voor HR. Omdat de gemeente in een doorontwikkeling zit, is het van belang dat jij ervaring hebt met verandertrajecten en organisatieadvisering. Als Strategisch HR adviseur zal jij zowel gevraagd als ongevraagd adviezen uitbrengen richting diverse teamcoaches en managers op het gebied van organisatieontwikkelingen. Dit doe jij in samenwerking met de HR adviseurs. Je analyseert diverse vraagstukken en situaties vanuit een helikopterview en uitdagingen ga jij niet uit de weg. Als strategische HR adviseur verbind jij de visie en plannen. Waar ga jij je verder over buigen? Het vernieuwen van het HR beleid en daarbij het verankeren van de organisatiestrategie. Ook zal jij het arbeidsmarktbeleid gaan ontwikkelen en bedenk jij hoe talent behouden kan worden. Daar blijft het niet bij. Middelen zoals SPP, Manager Self Service en Employee Self Service zullen moeten worden ingevoerd. Werken binnen de kaders, maar zonder gedetailleerde regels. Daar zie jij een uitdaging in!

Functie eisen

Voor de functie Strategisch HR adviseur voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Jij beschikt over een WO afgeronde opleiding op het gebied van HR / Personeelswetenschappen;
  • Jij hebt minimaal vijf jaar ervaring als HR adviseur bij een gemeente;
  • Jij hebt in de afgelopen tien jaar minimaal vijf jaar werkervaring opgedaan op het gebied van organisatieadvies, veranderkundige vraagstukken en bedrijfsvoeringvraagstukken;
  • Jij hebt in de afgelopen tien jaar minimaal vijf jaar werkervaring op het gebied van strategisch HRM.

De opdracht is voor 24 uur per week, start per 18 januari 2021 en duurt circa zeven maanden. 

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor jou als professional dat je zekerheid en afwisseling kan combineren. Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt.

Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van jou als professional ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we jou graag bij het optimaal vormgeven van jouw loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. 

Enthousiast geworden? En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan meteen! Ik kom graag met je in contact via: 06-20822621. Mailen kan naar: roos.rodenburg@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop! Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Roos Rodenburg

Roos Rodenburg

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs