Senior HR adviseur

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior HR adviseur.

In de rol van senior HR adviseur ben jij de sparringpartner en adviseur voor het management op strategisch/tactisch niveau ten aanzien van organisatie brede vraagstukken op het gebied van mens en organisatie. Je weet wat er speelt en binnen de organisatie. Je ziet deze ontwikkelingen en bent continue bezig met wat dat betekent voor de betreffende organisatie.

Vanuit je vakinhoudelijke expertise adviseer en faciliteer je verder het (cluster)management bij het uitvoeren van de verschillende HR taken, waaronder werving en selectie (in samenwerking met recruitment), ziekteverzuim & vitaliteit, talent- en leiderschapsontwikkeling, gesprekscyclus, strategische personeelsplanning, mobiliteit, functiewaardering (in samenwerking met de expert) en complexe personele kwesties (verzuim/functioneren). Je beschikt over de juiste managementinformatie en voert hierover het gesprek met het management.

Vanuit wat er speelt buiten en binnen de organisatie (het grotere geheel) weet je een doorvertaling te maken naar wat dit betekent voor het HR beleid/tooling. Je draagt actief bij aan die vertaling en realisatie door verbeterslagen te initiëren (dit kunnen verbeterslagen zijn op inhoud en op proces). In voorkomende gevallen participeer je in projecten binnen dan wel buiten HR, soms in de rol van projectleider. Tevens ondersteun je je klantorganisatie bij (lokale) beleidsontwikkeling.

Als senior HR adviseur zorg je ervoor dat processen zo optimaal mogelijk verlopen en je voelt je verantwoordelijk voor de HR dienstverlening in zijn geheel. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en werkt efficiënt (in control). Afspraak is afspraak en je bent gericht op het behalen van resultaat.

Je bent je continue bewust van jouw rol en taak en van jouw eigen handelen. Zelfreflectie is voor jou gewoon zodat je bewust keuzes kunt maken om jouw talenten alsook ontwikkelpunten verder te ontwikkelen. Je bent gedreven en bevlogen om zoveel als mogelijk bij te dragen aan het succes van de (klant)organisatie.

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de rol van senior HR adviseur
  • Ervaring binnen een gemeente gezien de complexe organisatiestructuur
  • HBO werk en denkniveau in het HR vakgebied
  • ruime ervaring met organisatieverandering

Over het bedrijf

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Verenice de Jager

Verenice de Jager

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs