Programmamanager Harmonisatie arbeidsvoorwaarden

Mandy Killaars
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mandy Killaars
MEI 06
Utrecht Tijdelijk WO
05.06.2020 102431795
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever geldt dat veel arbeidsvoorwaarden bij de regionalisering van 2010 niet zijn geharmoniseerd. Voor de toekomst is het belangrijk om te komen tot één regeling voor vrijwilligers en één regeling voor medewerkers in vaste dienst, zodat elke vrijwilliger en elke vaste medewerker in de toekomst onder dezelfde voorwaarden werkt. Daarbij is het ook belangrijk dat de rechtspositie voor iedere medewerker op dezelfde wijze wordt toegepast. Het programma ‘Harmonisering arbeidsvoorwaarden’ onderzoekt de mogelijkheden tot harmonisering en betrekt nadrukkelijk de medezeggenschap in het proces om te komen tot een advies. De leiding en het bestuur nemen uiteindelijk het besluit om daadwerkelijk tot harmonisering over te gaan en de manier waarop. Het gaat hier bijvoorbeeld om vraagstukken die de paraatheid van de organisatie en de inzet van de medewerkers betreffen, zoals roosters, werktijden en vergoedingen, piket en bereikbaarheid. Voor dit programma zijn wij op zoek naar een programmamanager.


·        De gesprekken bij zijn gepland op vrijdag 15 mei 2020.

·        Duur 6 maanden met Optie tot verlenging / 4 maal 3 maand(en)

·        Uren per week 24 uur

·        Start 1 juli 2020

Functie eisen

  • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen een veiligheidsregio/politie;
  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal wo bachelor niveau;
  • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als programmamanager arbeidsvoorwaarden;
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar binnen een veiligheidsregio/politie;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het aansturen van multidisciplinaire teams.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een goed salaris volgens de des betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn niet uitgesloten. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ik kom graag met je in contact via: 0683088347 of mailen naar Mandy.Killaars@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!Kennismakingsgesprekken op kantoor doen we momenteel niet vanwege het #Covid19 Virus. Dat betekent dat we gebruik maken van de middelen die we wel hebben, whatsapp beeldbellen is een mooi voorbeeld hiervan. Waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgeleen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mandy Killaars
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mandy Killaars