HRM-adviseur

Cleo van Os
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cleo van Os
MEI 08
Gelderland Tijdelijk HBO
07.06.2020 100280769
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een ervaren HRM-adviseur met gemeentelijke ervaring en ben je breed inzetbaar? Dan zoeken wij jou!


Bij maandag zijn wij altijd opzoek naar ervaren HRM-adviseurs! Je bent breed inzetbaar en hebt ervaring met werken bij de overheid. Je adviseert en ondersteunt HR Business Partner en/of leidinggevenden op zeer breed vlak en bent bekend met alle aspecten rondom het HRM-vak. Denk hierbij aan werving en selectie, verzuim, functioneren, ontslagzaken, ARBO, etc. en levert een bijdrage aan adequate dossiervorming. Je adviseert en signaleert over een juiste toepassing en uitvoering van wetgeving, CAO gemeenten en vastgesteld beleid. Gezien jouw ervaring kun jij snel zelfstandig aan de slag.


Als professionals van Maandag® heb je passie voor het HR vakgebied en hou je van werken. Heb je kennis van zaken en beschik je over een flinke portie ambitie. Je kan individueel werken maar ook in teamverband een geheel project voor je rekening nemen. Qua persoon zoeken wij iemand die er staat. En wat bedoelen wij daar dan mee? Als gedetacheerde wordt jij in huis gehaald om het team en organisatie uit de brand te helpen. Een grote verantwoordelijkheid dus, maar daar houd jij dus van. Ben jij onze HRM-adviseur en wil je een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct en kom een kop koffie drinken bij Maandag®. 

Functie eisen

  • Tenminste een afgeronde hbo/wo opleiding op het gebied van human resources, bedrijfskunde of bestuur- en organisatiewetenschappen;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als HRM-adviseur ;
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring binnen een gemeente of ander overheidsinstelling, dit is een vereiste;
  • Flexibel en een resultaatgerichte instelling.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een goed salaris volgens de CAO. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en een contract vanuit Maandag® behoort tot de mogelijkheden. Ontwikkeling en persoonlijke aandacht staat centraal bij Maandag®. Zo hebben wij een eigen Maandag® academy waar onze professionals terecht voor hun ontwikkeling en heb je je eigen Maandag® contact persoon. Uiteraard vallen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de arbeidsvoorwaarden!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Cleo van Os
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cleo van Os