HR21 Specialist

Over de functie

Voor een opdrachtgever in friesland zijn wij op zoek naar een HR21 specialist.

De opdrachtgever is voor het beschrijven en waarderen van functies aangesloten bij HR21. HR21 is het functiewaarderingssysteem voor gemeenten en voor andere organisaties in de gemeentelijke sector. Graag komen wij in contact met een adviseur functiewaardering die ons team op project en adhoc basis kan ondersteunen bij de grotere onderhoudsrondes van het functiegebouw.


Je werkt samen met de HR adviseur aan functiewaarderingsvraagstukken, waarbij je zorgt voor een evenwichtig functiehuis. Je ondersteunt managers bij het opstellen van taakinventarisaties o.a. door het houden van functie interviews. Daarnaast maakt je de indelingsadviezen in HR21. Ook bewaak je de planning, zorg je voor de juiste documentatie en je stemt de voortgang af met de HR adviseur. Als het nodig is ondersteun je bij zienswijzen en bezwaar.

Wij willen een duurzame samenwerking aangaan, waarbij we jouw expertise graag voor langere tijd kunnen inzetten om onze afdeling op project- en adhoc basis te ondersteunen. Jouw eerste klus is een onderhoudstraject van 15 functies bij de afdeling Informatiemanagement, welke voor 1 januari 2021 moet zijn afgerond, te starten direct na de zomervakantie.


Onze visie is dat medewerkers het succes bepalen van onze organisatie! Het zijn zij die met hun kennis, vaardigheden én vitaliteit de veranderingen doorvoeren.

Dit vereist medewerkers die waarde toevoegen. Het betekent dat we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor continu lerende medewerkers die creatief weten in te spelen op alle veranderingen; welke functie of rol deze medewerker dan ook heeft. Het betekent ook dat wij als organisatie aantrekkelijk zijn/blijven voor huidige en toekomstige medewerkers die gemotiveerd kiezen voor deze gemeente als aantrekkelijke en dynamische werkgever met een uitdagende toekomst!

Dit leidt tot drie centrale thema’s : Duurzame inzetbaarheid, Aantrekken van talent & Aantrekkelijke werkgeverschap. Ondersteunend aan deze thema’s dienen de processen en dienstverlening optimaal op orde te zijn! Daarom hebben we een 4e thema toegevoegd; basis op orde.

Functie eisen

  • Je bent een ervaren adviseur functiewaardering/HR adviseur
  • Je hebt een actuele certificering voor HR21
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, zoals Personeel & Arbeid of Bedrijfskunde
  • Je bent analytisch, punctueel, je bent organisatiesensitief en hebt gevoel voor interne verhoudingen
  • Je hebt kennis van beloningsvraagstukken en organisatieontwikkeling, zodat je functiewaardering kunt plaatsen in de bredere context van de organisatie

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor onze professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. Ze profiteren van de voordelen van een vast contract bij Maandag®, maar werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast krijg je bij Maandag® volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. En bij Maandag® werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking. Ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s bij Maandag®.


Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden.


Ik kom graag met je in contact via: 0630245905 of mailen naar verenice.dejager@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Verenice de Jager

Verenice de Jager

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs