HR Business Partner

Over de functie

Ben jij een HR Business Partner die makkelijk kan schakelen tussen hoofdlijnen en bijzaken?

Voor een van onze opdrachtgevers in regio Utrecht zijn wij momenteel op zoek naar een HR Business Partner. Aan de slag gaan voor een gemeente die momenteel in doorontwikkeling zit zie jij als een heuse uitdaging. Momenteel wordt namelijk er gewerkt aan nieuw sturingskader en het implementeren van ambtelijk opdrachtgeverschap. Er zal meer gestuurd moeten worden op managementcijfers en een cultuuromslag zal gaan plaatsvinden. Dit met als doel meer focus en ruimte te creëren in het werkpakket. Ook heeft deze gemeente voor ogen om op korte termijn zelforganiserend te worden. Dit zal impact hebben op het team van HR. Er gaan verschuivingen plaatsvinden waardoor collega's van HR in de nieuwe situatie dichter op de teams zullen moeten gaan zitten. Dit betekent dat er een regisseursrol in de HR processen vervuld moet worden. Om dit te kunnen verwezenlijken heeft deze gemeente extra inzet nodig. Jij bent als HR Business Partner iemand die graag aan de slag gaat bij een gemeente die de stap wil gaan zetten richting zelforganisatie. Daarnaast ben jij iemand die inzicht heeft in bedrijfsvoering en financiën, lef toont en uitdagingen niet uit de weg gaat. Als HR Business Partner ben jij niet bang om zelf de mouwen op te stropen en ga jij dit veranderproces maar al te graag aan!

Functie eisen

Voor de functie HR Business Partner voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Jij beschikt over minimaal een HBO of WO afgeronde opleiding op het gebied van HR;
  • Jij hebt minimaal drie jaar werkervaring als HR adviseur in de afgelopen tien jaar binnen de gemeente of andere overheidsorganisatie
  • Jij hebt ervaring met het adviseren of begeleiden van ontwikkeltrajecten en verandertrajecten;
  • Je hebt ervaring met zelforganiserende teams.

De opdracht is voor 36 uur per week, start zo snel mogelijk en duurt circa zes maanden. 

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor jou als professional dat je zekerheid en afwisseling kan combineren. Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt.

Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van jou als professional ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we jou graag bij het optimaal vormgeven van jouw loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. 

Enthousiast geworden? En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan meteen! Ik kom graag met je in contact via: 06-20822621. Mailen kan naar: roos.rodenburg@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!  

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Roos Rodenburg

Roos Rodenburg

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs