HR Adviseur 36 uur

Over de functie

In jouw rol als HR-adviseur met de specialisatie functie- en formatiebeheer maak je deel uit van het team functie-, formatiebeheer en arbeidsvoorwaarden. Je behandelt vragen van onderdelen binnen de organisatie en hebt een adviserende en controlerende taak op het gebied van functie- en formatiebeheer. Momenteel loopt het landelijke programma ‘HR-data op orde’. Doel hiervan is de basis op orde te krijgen. Jij draagt bij aan dit programma door verder vorm te geven aan het formatiebeheer. Op het gebied van functiebeheer adviseer je de lijnmanagers over indelingen in het functiegebouw rijk en in voorkomende gevallen breng je ook advies uit op individuele functiewegingsaanvragen.


Daarnaast ben je vraagbaak op het gebied van de systemen die worden gebruikt (SAP, P-Direkt, Nakisa), de waarderingsmethodieken (Fuwasys) en je bent op basis van je expertise en persoonlijke competenties in staat om te adviseren en als gesprekspartner te fungeren voor het (lijn-)management. Ook adviseer je over de verdere ontwikkeling en inrichting van zowel het functie- als formatiebeheer en lever je met overtuiging een opbouwende bijdrage om een doorontwikkeling te maken op ons vakgebied.


Uitvoering van functieweging en formatiebeheer gericht op de ontvlechting toeslagen en reorganisatie van dienstonderdelen.

Functie eisen

  • Je hebt een hbo-diploma in de richting van HRM;
  • Je beschikt over relevante werkervaring als HR-adviseur;
  • Je hebt kennis van de werkgebieden functie- en formatiebeheer;
  • Je hebt werkervaring binnen de (Rijks)overheid en bent daardoor bekend met relevante wet- en regelgeving;
  • Je hebt kennis van het functiegebouw rijk en de groepsfuncties die binnen de organisatie in gebruik zijn.

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor onze professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. Ze profiteren van de voordelen van een vast contract bij Maandag®, maar werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast krijg je bij Maandag® volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. En bij Maandag® werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking. Ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s bij Maandag®.


Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden.


Kennismakingsgesprekken op kantoor doen we momenteel niet vanwege het #Covid19 Virus. Dat betekent dat we gebruik maken van de middelen die we wel hebben, whatsapp beeldbellen is een mooi voorbeeld hiervan. Waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgeleen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mandy Killaars

Mandy Killaars

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs