Accountmanager Publiek Domein

Mandy Killaars
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mandy Killaars
MEI 01
Utrecht Permanent HBO
31.05.2020 101992984
Solliciteren

Over de functie

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, opbouwen en uitbouwen van het relatienetwerk. Dit ga je doen met nog 2 accountmanagers. Jij als accountmanager haalt informatie op bij de medewerkers, weet wat er speelt bij de deelnemende gemeenten en de provincie en kan schakelen op meerdere niveaus.


We zijn op zoek naar een accountmanager die dit account naar een hoger niveau kan tillen. Daartoe ontwikkel jij een actief netwerk, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en heb jij een antenne voor zaken die mogelijk bestuurlijk en politiek gevoelig kunnen worden.

Hierbij is het ook van belang om te onderzoeken voor welke nieuwe opdrachtgevers de organisatie diensten kan leveren. 

Functie eisen

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt bewezen succes in een vergelijkbare functie (minimaal 4 jaar ervaring);
  • Je hebt ervaring in het publiek domein.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Wij bieden een goed salaris volgens de des betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn niet uitgesloten. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.


Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ik kom graag met je in contact via: 0683088347 of mailen naar Mandy.Killaars@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!


Kennismakingsgesprekken op kantoor doen we momenteel niet vanwege het #Covid19 Virus. Dat betekent dat we gebruik maken van de middelen die we wel hebben, whatsapp beeldbellen is een mooi voorbeeld hiervan. Waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgeleen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mandy Killaars
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mandy Killaars