Zoeken

16

HR vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

HR vacatures

HR vacatures bij de Overheid (gemeentes) vind je bij Maandag®. In ons vacatureoverzicht vind je o.a. banen als P&O adviseur, HR adviseur, HR medewerker, P&O medewerker, Recruiter en HR businesspartner. Bekijk onze actuele HR vacatures!

Als HR professional ben je (mede)verantwoordelijk voor de ondersteuning en de advisering van alle HR-aspecten in de breedste zin van het woord. Zo geef je gevraagd en ongevraagd advies over bijvoorbeeld mobiliteit, toepassing van de CAO en Arbo-gerelateerde zaken.

Een afwisselende baan met volop mogelijkheden! Bovendien krijg je als HR-professional bij Maandag® de kans om vanuit een vast dienstverband bij verschillende opdrachtgevers kennis en ervaring op te doen. Een mooie stap voor jouw verdere carrière in het HR-vakgebied!

Klinkt een baan bij Maandag® jou als muziek in de oren? Beschik je over hbo/wo werk- en denkniveau en heb je bij voorkeur ervaring als HR professional in de publieke sector? Neem dan zeker een kijkje bij onze actuele HR vacatures!