Taxateur Niet-Woningen

Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels
JUN 11
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
11.07.2020 100546554
Solliciteren

Over de functie

Aan de slag als Taxateur Niet-Woningen (CNW’s) in de regio ’s-Hertogenbosch/Eindhoven?


Als taxateur niet-woningen handel jij de WOZ-bezwaren van niet-woningen af. Jij voert de inpandige opnamen uit, Jij beoordeelt de vastgestelde waarde en jij stelt een advies op ten behoeve van de juridische medewerkers? Klinkt jou dit als muziek in de oren?

Functie eisen

  •       Jij beschikt over een WOZ-diploma
  •       Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring in het (modelmatig) waarderen in het kader van de Wet WOZ
  •       Jij hebt ervaring in het afhandelen van WOZ-bezwaren en het opstellen van adviezen ten behoeve van de afhandeling van de WOZ-bezwaren
  •       Kennis van GOUW is een pré


Let op: Bovenstaande eisen zijn harde eisen!

Over het bedrijf

Wat kun jij van ons verwachten?


Naast een uitdagende functie krijg jij persoonlijke aandacht van je recruiter en accountmanager. Jij word ook lid van Club Maandag: Een fantastische manier om andere taxateurs op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Jij ontvangt een marktconform salaris op basis van de CAR-UWO en jij hebt recht op reiskostenvergoeding. Daarnaast behoren de pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld (8%) uiteraard tot de voorwaarden.


Ben jij de persoon die wij zoeken? Schroom niet om contact met me op te nemen. Mijn contactgegevens zijn boven aan deze pagina te vinden!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels