Strategisch Financieel Adviseur

Juul Kanter
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Juul Kanter
JUN 25
Flevoland Tijdelijk HBO
25.07.2020 106732842
Solliciteren

Over de functie

Voor een mooie gemeente in de provincie van Flevoland zoeken wij een Strategisch Financieel Adviseur voor 32 uur per week. Als Strategisch Financieel Adviseur ben je het aanspreekpunt/sparringpartner voor het management, strategisch adviseur, gemeentecontroller, gemeentesecretaris en de wethouder. Daarnaast adviseer je het college, de raad en de auditcommissie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van nieuwe begrotingsindeling en het zijn van sparringpartner van de coördinator begroting. Daarnaast adviseer je bij complexe projecten met financiële componenten.

Functie eisen

Voor deze functie worden de volgende eisen gesteld:

  • Een afgeronde opleiding op economisch gebied minimaal HBO niveau.
  • Minimaal drie jaar ervaring met het zijn van aanspreekpunt voor MT, Concerncontroller, auditcommissie en wethouder op het gebied van financiën.
  • Kennis en ervaring van BBV, het opstellen van verordeningen.
  • Minimaal 6 jaar gemeentelijke ervaring financieel terrein.


Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet!

Over het bedrijf

Wij bij Maandag® willen graag voor jou het verschil maken! Jij staat als professional centraal en hier mag ook best wat tegen over staan. Via Maandag® werken betekent dat je binnen de verschillende keukens van jouw vakgebied een kijkje kunt nemen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Juul Kanter
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Juul Kanter