Startklaar Financieel

Sam Pas
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sam Pas
MEI 25
Gelderland Tijdelijk HBO
24.06.2020 100235561
Solliciteren

Over de functie

Wij helpen je graag bij de start van je carrière met Maandag® Startklaar via onze Maandag® Academy. Door middel van een persoonlijk leerplan dat wij samen met jou opstellen gaan wij aan de slag. Mede door praktijkgerichte workshops en vakinhoudelijke trainingen bereiden wij jou extra voor op de financiële arbeidsmarkt binnen gemeentelijke en overheidsinstanties. Door ook te kijken naar jou leerdoelen en ambities zorgen wij ervoor dat dit traject perfect bij jou aansluit. 

Functie eisen

·      Je hebt een relevante opleiding afgrond of bijna afgerond binnen de financiële sector.

·      Je hebt niet meer dan 2 jaar werkervaring binnen de gemeentelijke financiën.

·      Je komt in dienst bij Maandag® en tekent een studiekostenovereenkomst van 12 maanden.

·      Je wil jezelf ontwikkelen en zet dit centraal.

De voordelen van dit traject zijn dat je op maat gemaakte carrière-ondersteuning krijgt die aansluit op de arbeidsmarkt die bij jou past. Verder krijg je de mogelijkheid om mooie opdrachten en projecten in de praktijk op te pakken naast het leren en ontwikkelen via het startklaar-traject. 

Over het bedrijf

Wat bieden wij jou nog meer? Een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een marktconform salaris met een reiskostenvergoeding van €0,19 per km. Ook door het doorlopen van het startklaar-traject via de Maandag® Academy is er de mogelijkheid op een vast contract.


Je maakt deel uit van een groep gemotiveerde professionals om zo jouw netwerk in de wereld van de Finance te vergroten. Jij en jouw ontwikkeling staat bij ons centraal

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sam Pas
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sam Pas