Senior Financieel Specialist

Sam Pas
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sam Pas
MEI 25
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
24.06.2020 100262371
Solliciteren

Over de functie

Ben jij die senior financieel specialist met als aandachtgebied sociaal domein? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! De samenleving verandert steeds en de overheid beweegt mee. Dit geldt ook voor de desbetreffende gemeente.


De organisatie bestaat uit drie afdelingen: Omgeving, Inwoners en Bedrijfsvoering. De Afdeling Inwoners bestaat uit twee teams. De functie is gepositioneerd binnen team Toegang Wmo, Inkomen en Jeugd van de afdeling Inwoners. Dit team houdt zich bezig met het beleid en de totale uitvoering van het Sociaal Domein.

Functie eisen

In je rol als senior financieel specialist ben je verantwoordelijk voor het totale financiële administratieve proces binnen het sociaal domein. Je bent het eerste vakspecialistisch aanspreekpunt voor de medewerkers van het team Inwoners die belast zijn met de uitvoering van het sociaal domein en verantwoordelijk voor de planning van de werkzaamheden, de voortgang en kwaliteit van de output.

  • Een relevante afgeronde opleiding op HBO niveau
  • Kennis van het sociaal domein
  • Ruime kennis en ervaring met suites voor het sociaal domein
  • Kennis en werken met cognos (pré)
  • Brede financiële kennis en ervaring (o.a. voortgangsrapportages en jaarwerk).

Over het bedrijf

Ben jij de Senior Financieel Specialist die wij zoeken hebben wij je natuurlijk ook wat te bieden. Je mag een marktconform salaris verwachten, afhankelijk van ervaring en opleiding, op basis van de CAR-UWO. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaat een vast dienstverband tot een van de mogelijkheden. Jij als professional staat bij ons centraal en daarom kijken wij graag met je mee naar de doelen voor de toekomst. Mede door onze ruime opleidingsmogelijkheden en cursussen bieden wij je een hoop handvaten voor je eigen ontwikkeling.


Zie jij in deze functie jou nieuwe uitdaging? Reageer dan meteen!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sam Pas
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sam Pas