Salarisadministrateur

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en realiseren van een correcte salarisverwerking van onze klantorganisaties. Dit doe je door een volledige verwerking van mutaties en een uitvoerige controle van de salarisoutput. Je verzorgt het aanmaken van betalingsopdrachten en verzekert je van de juiste afdrachten loonheffingen, sociale verzekeringen en pensioen. Jouw salarisoutput voldoet aan de fiscale en sociale wet- en regelgeving met een juiste toepassing van arbeidsvoorwaardelijke- en CAO regelingen. Je signaleert afwijkingen en doet verbetervoorstellen.


Je hebt een proactieve houding en voelt eigenaarschap. Je begrijpt dat elke stap in het proces gevolgen heeft voor de definitieve uitbetaling aan de medewerkers. Daarom baseer je je op feiten en niet op aannames, om zo tot een correcte uitbetaling te komen.


Vragen van collega's en leidinggevenden handel je adequaat en zelfstandig af. Op verzoek maak je een werkgeversverklaring of pro-forma berekening op.

Functie eisen

  • Een afgeronde relevante MBO- of HBO-opleiding;
  • Het Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL). Wanneer je deze opleiding op dit moment volgt, nodigen we je ook zeker uit om te solliciteren;
  • Kennis en ervaring met het werken met een personeel- en salarisadministratie systeem en de vaardigheid om je snel een nieuw systeem eigen te maken;
  • Het is een pré wanneer je beschikt over 2 tot 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Goede beheersing van Microsoft Office.


Je bent een klantgerichte, betrokken medewerker die weet van aanpakken. Vol enthousiasme en met eigenaarschap bereik je je doel en door je vakkennis en ervaring, durf je een standpunt in te nemen. Je staat voor je vak, straalt dit uit en je weet je standpunt ook concreet te beargumenteren. Goede communicatie vaardigheden zijn daarbij essentieel. Vanuit pure interesse en eigenaarschap pak je zaken door. Als het werk daar om vraagt, ben je er! Je maakt jezelf snel wegwijs in ons HR-systeem en onze regelingen. Je durft daarbij anderen om hulp te vragen of aan te spreken als dat nodig is. Je bent dan ook niet bang om de telefoon te pakken.

 

Over het bedrijf

Maandag® investeert in jou en dat betekent dat ik luister naar jouw wensen. Wil jij een cursus volgen of sparren over doorgroeimogelijkheden? Alles is mogelijk en geen vraag is te gek. Dat is het leuke van werken bij Maandag®, je bent geen nummer, maar een voltallig collega. Persoonlijke aandacht hoort en dan ook echt bij! Uiteraard krijg jij daar een passend salaris en een kilometervergoeding bij.


Kennismakingsgesprekken kunnen wij voeren vanuit ons kantoor waarbij wij uiteraard 1.5 afstand bewaren. Mocht jij je daar toch niet helemaal prettig bij voelen, dan kunnen wij nog altijd een (digitaal) gesprek inplannen via Microsoft Teams.

Neem gerust contact met me op, telefonisch op 06-83 19 55 69 of stuur je cv naar kim.wildeman@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Kim Wildeman

Kim Wildeman

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs