Project procesoptimalisatie Raet/Youforce

Juul Kanter
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Juul Kanter
FEB 14
Gelderland Tijdelijk HBO
15.03.2020 100288072
Solliciteren

Over de functie

Voor de omgeving Twente zijn wij op zoek naar ondersteuning op het gebied van functioneel applicatiebeheerder/procesoptimalisatie voor Raet/Youforce voor circa 16 uur per week. Binnen deze functie ga jij E-HRM modules implementeren in Raet/Youforce. Je stelt processen, procedures en werkinstructies op en adviseert over de inrichting en opbouw van Youforce/Raet en het doorvoeren van eventuele procesverbeteringen. Jij bent de achtervang van de salarisadministrateur en helpt bij het inwerken van nieuwe medewerkers. Daarnaast krijg je training on the job van de nieuwe applicatiebeheerder om zo jouw kennis nog verder te kunnen uitbreiden.

Functie eisen

Spreekt jou de bovenstaande functie omschrijving nou erg aan? Check dan nog wel even of je voldoet volgende functie eisen:


·       Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met HR processen en salarisadministratie in de afgelopen 15 jaar.

·       Je hebt in de afgelopen 5 jaar zelfstandig een salarisadministratie gedraaid bij een gemeente.

·       Je hebt kennis van en ervaring met Beaufort/Youforce bij een gemeente.

Over het bedrijf

Wij bij Maandag® willen graag voor jou het verschil maken! Via Maandag® werken betekent dat je binnen de verschillende keukens van jouw vakgebied een kijkje kunt nemen. Daarnaast krijg je flexibele zekerheid. Dit is een dienstverband op maat. Vast of voor een bepaalde tijd. Wij gaan praten over wat het beste bij jou past.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Juul Kanter
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Juul Kanter