Programma adviseur

Romario Ritfeld
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Romario Ritfeld
MEI 18
Flevoland Tijdelijk WO
17.06.2020 103388184
Solliciteren

Over de functie

Als programma-adviseur finance geef je proactief gevraagd en ongevraagd adviezen aan de programmamanager en projectleiders van het verbeterprogramma Versterking Financiële Functie. Je houdt de koers van het programma en de afzonderlijke projecten hierbij scherp voor ogen. Je geeft niet alleen adviezen, in voorkomende gevallen werk je mee aan het uitwerking geven aan je adviezen. Daarnaast vervul je een controlfunctie en bewaak je de procedures en termijnen. 

 

Je werkt als programma-adviseur finance nauw samen met de projectleiders binnen het verbeterprogramma Je werkt hierbij zichtbaar in het hart van de financiële functie en komt hierbij met alle geledingen van de financiële functie in aanraking Je rapporteert rechtstreeks aan de programmamanager Versterking financiële functie.


Daarnaast zal je:

  • De stuurgroep en de programmamanager adviseren over de koers van het programma en van de afzonderlijke projecten;
  • De projectleiders adviseren voor wat betreft de (doel)realisatie van de projecten;
  • De (financiële)informatie analyseren.

Functie eisen

  • De afgelopen 8 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring bij de implementatie van een verbeterprogramma op het vlak van de financiële functie (wens);
  • De afgelopen 8 jaar 5 jaar gewerkt als programma adviseur/senior projectleider op het vlak van de financiële functie (wens);
  • Minimaal een afgeronde opleiding op WO-niveau op het gebied van (bedrijfs)economie, financiën, control of vergelijkbaar (eis).

Over het bedrijf

Bij Maandag® sta jij als professional centraal daarom heeft Maandag® jou ook wat te bieden.


  • Je mag een marktconform salaris verwachten, afhankelijk van ervaring en opleiding, op basis van de gemeente CAO;
  • Je krijgt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Een goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, 25 vakantiedagen op basis van 40 uur en 8.33% vakantiegeld;
  • Bij de Maandag® Academy bieden we een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden.Kennismakingsgesprekken bij ons op kantoor doen we momenteel niet vanwege voorzorgsmaatregelen omtrent het COVID-19 virus. dat betekent dat we gebruik maken van de middelen die we wel hebben. Whatsapp beeldbellen is een mooi voorbeeld hiervan. Waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgelezen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!


Bellen kan op 0630050698 en mailen naar Romario.ritfeld@maandag.nl.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Romario Ritfeld
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Romario Ritfeld