Medewerker Interne Controle

Sam Pas
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sam Pas
FEB 04
Gelderland Tijdelijk MBO
05.03.2020 100235169
Solliciteren

Over de functie

Voor een ruim aantal gemeentes zijn wij op zoek naar Medewerkers voor de Interne Controle. Het voornaamste doel zal zijn om inzicht te krijgen in de processen, risico’s en het signaleren van knelpunten, hierover doe je verbetervoorstellen en breng je onder de aandacht op een adviserende manier, bij het management om zo veranderingen en verbeteringen teweeg te brengen.

Zo wil jij bijdragen aan de professionaliteit van de desbetreffende gemeente. Dit geeft jou de energie om elke dag volop aan de slag te zijn als Medewerker Interne Controle.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal HBO werk/denk niveau en beschikt over een relevante opleiding in de financiële sector.
  • Werkervaring binnen gemeentes of overheidsinstanties is een must.
  • Je bent een stevige gesprekspartner op meerdere niveaus dit met als doel een optimaal en werkbaar resultaat.
  • Je bent adviesvaardig. Jij weet jou adviezen op de juiste manier op de juiste plek terecht te krijgen. 


Met jouw analytisch vermogen zorg jij ervoor dat doelen behaald worden en dat zowel de gemeente als jij jezelf blijft ontwikkelen. Een medewerker interne controle in control.

Over het bedrijf

Een uitdagende en veelzijdige baan met goede en passende arbeidsvoorwaarden: Een passend salaris en een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer geven jou de zekerheid van een vast salaris en geven jouw de mogelijkheid om jouw kwaliteiten bij verschillende gemeentes in te zetten. Maandag® beschikt over een groot netwerk binnen overheidsinstanties en gemeenten. Hierdoor blijft iedere opdracht uitdagend en krijg je de kans om je doelen en ambities voor de toekomst te behalen.

Wij zullen je begeleiden en ondersteunen waar nodig. Door middel van verschillende trainingen die door Maandag® worden aangeboden willen wij bijdrage aan jou ontwikkeling als Medewerker Interne Controle. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sam Pas
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sam Pas