Medewerker Debiteuren Zorg/Sociaal Domein

Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels
JUN 11
Gelderland Tijdelijk MBO
11.07.2020 100542480
Solliciteren

Over de functie

Heb jij ervaring in de zorg of het sociaal domein en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als medewerker debiteuren?


Jij zorgt ervoor dat alle relaties van de organisatie voldoen aan hun betalingsverplichtingen. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van facturen en jij draagt zorg voor de verwerken en registrering van deze facturen. Daarnaast zorg jij ervoor dat betalingsachterstanden snel en goed worden afgehandeld. Dus ben jij thuis ook altijd de persoon die zijn betalingsverzoek als eerste binnen heeft?


Wij zijn op zoek naar Medewerkers Debiteuren die werkzaam willen zijn in Noord-Brabant, Limburg of Gelderland. Je hoeft dus niet bereid te zijn om in alle provincies te willen werken, één van de drie is voldoende!

Functie eisen

  •         Een afgeronde financiële opleiding op tenminste MBO niveau
  •         Minimaal 2 – 5 jaar ervaring als Medewerker Debiteuren
  •         Minimaal 1 - 2 jaar ervaring als Medewerker Debiteuren in de zorg of het sociaal domein
  •         Je bent nauwkeurig en behoud het overzicht
  •         Een zelfstandige werkhouding


Let op: Bovenstaande eisen zijn harde eisen!

Over het bedrijf

Wat kun jij van ons verwachten?


Naast een uitdagende functie krijg jij persoonlijke aandacht van je recruiter en accountmanager. Jij word ook lid van Club Maandag: Een fantastische manier om andere medewerkers debiteuren op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Jij ontvangt een marktconform salaris op basis van de CAR-UWO en jij hebt recht op reiskostenvergoeding. Daarnaast behoren de pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld (8%) uiteraard tot de voorwaarden.


Ben jij de persoon die wij zoeken? Schroom niet om contact met me op te nemen. Mijn contactgegevens zijn boven aan deze pagina te vinden!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels