Medewerker Crediteuren Zorg/Sociaal Domein

Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels
JUN 11
Gelderland Tijdelijk MBO
11.07.2020 100542486
Solliciteren

Over de functie

Heb jij ervaring in de zorg of het sociaal domein en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als medewerker crediteuren?


Als medewerker crediteuren ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden, verwerken en registreren van de binnenkomende facturen. Jij draagt bij aan periodieke rapportages, bewaakt de voortgang van het betalingsproces en behoudt het overzicht zodat je naderende betalingstermijnen nooit mist. Ben jij in je vriendengroep ook altijd de eerste die betaalt?


Wij zijn op zoek naar medewerkers crediteuren die werkzaam willen zijn in Noord-Brabant, Limburg of Gelderland. Je hoeft dus niet bereid te zijn om in alle provincies te willen werken, één van de drie is voldoende!

Functie eisen

  •         Een afgeronde financiële opleiding op tenminste MBO niveau
  •         Minimaal 2 – 5 jaar ervaring als Medewerker Crediteuren
  •         Minimaal 1 - 2 jaar ervaring als Medewerker Crediteuren in de zorg of het sociaal domein
  •         Je bent nauwkeurig en behoudt het overzicht
  •         Een zelfstandige werkhouding


Let op: Bovenstaande eisen zijn harde eisen!

Over het bedrijf

Wat kun jij van ons verwachten?


Naast een uitdagende functie krijg jij persoonlijke aandacht van je recruiter en accountmanager. Jij word ook lid van Club Maandag: Een fantastische manier om andere medewerkers crediteuren op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Jij ontvangt een marktconform salaris op basis van de CAR-UWO en jij hebt recht op reiskostenvergoeding. Daarnaast behoren de pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld (8%) uiteraard tot de voorwaarden.


Ben jij de persoon die wij zoeken? Schroom niet om contact met me op te nemen. Mijn contactgegevens zijn boven aan deze pagina te vinden!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels