Junior Financieel Adviseur

Sam Pas
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sam Pas
MEI 25
Gelderland Permanent HBO
24.06.2020 100265171
Solliciteren

Over de functie

Een van onze gemeentes zoekt een Junior Financieel Adviseur. Vernieuwing en ontwikkeling staat centraal in deze vaste functie. Je wordt intern opgeleid als voorwaardig Financieel Adviseur en gaat je binnen deze functie bezighouden met meerdere verschillende vraagstukken binnen de diverse en uitdagende wereld van de finance binnen de non profit sector.


Binnen deze functie kun je een vervolg geven aan je opleiding en de geleerde stof gaan toepassen in de praktijk. De functie Financieel Adviseur moet bij je passen zowel als persoon als professional op de arbeidsmarkt. 

Functie eisen

De juiste kandidaat voor deze functie beschikt over de volgende eisen en eigenschappen:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding binnen de finance (Bedrijfseconomie / Finance & Control).
  • Ervaring binnen een overheidsinstantie is een pré.
  • Zowel cijfermatig als communicatief vaardig.
  • Leergierig en gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen

Maandag® is de detacheerder binnen de publieke sector. Opdrachtgevers komen met acute en tijdelijke opdrachten bij ons terecht. Onze professionals beschikken over ruime ervaring en een flexibele werkhouding. De juiste werkhouding bevorderd jouw ontwikkeling en geeft je de kans om binnen veel organisaties een langdurige bijdrage te kunnen leveren en ervaringen op te doen.

Over het bedrijf

Van ons kun je een marktconform salaris verwachten, afhankelijk van ervaring en opleiding, op basis van de CAR-UWO. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaat een vast dienstverband tot een van de mogelijkheden. Jij als professional staat bij ons centraal en daarom kijken wij graag met je mee naar de doelen voor de toekomst. Mede door onze ruime opleidingsmogelijkheden en cursussen bieden wij je een hoop handvatten voor je eigen ontwikkeling.


Wanneer jij de Financieel Specialist bent die wij zoeken bespreken we graag met jou al de diverse mogelijkheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sam Pas
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sam Pas