Junior Finance

Sam Pas
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sam Pas
MEI 25
Gelderland Tijdelijk HBO
24.06.2020 100258097
Solliciteren

Over de functie

Maandag® Eindhoven is op zoek naar een Junior Financial om toe te voegen aan ons groeiende en ervaren financiële team. Je zult terecht komen in een team met echte professionals die bij onze opdrachtgevers worden ingezet voor diverse vraagstukken of redenen. Je krijgt te maken met situaties waarin je flexibel moet zijn en je die externe kracht bent die kan zorgen voor ondersteuning of verandering. Dit moet bij je passen en hier moet je gemotiveerd en enthousiast van worden.

We verwachten van je dat je flexibel inzetbaar bent en open staat voor verschillende soorten functies binnen de finance. Je wilt je verder ontwikkelen als Junior Financial binnen zowel de publieke sector als de financiële wereld, door ervaring op te doen binnen de sector bij verschillende opdrachtgevers. 

Functie eisen

Verder voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond binnen de financiële sector.
  • Werkervaring binnen een overheidsinstantie (middels een stage) is een pré.
  • Je woont in de regio: Noord-Brabant, Gelderland of Limburg.
  • Je bent flexibel ingesteld en voelt je op je gemak binnen onbekende omgevingen.

Over het bedrijf

Ben jij de Junior Financial die wij zoeken hebben wij je natuurlijk ook wat te bieden. Je mag een marktconform salaris verwachten, afhankelijk van ervaring en opleiding, op basis van de CAR-UWO. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaat een vast dienstverband tot een van de mogelijkheden.


Jij als professional staat bij ons centraal en daarom kijken wij graag met je mee naar de doelen voor de toekomst. Mede door onze ruime opleidingsmogelijkheden en cursussen bieden wij je een hoop handvaten voor je eigen ontwikkeling.


Zie jij in deze functie jou nieuwe uitdaging? Reageer dan meteen!

Wanneer jij de Junior Financial bent die wij zoeken bespreken we graag met jou al de diverse mogelijkheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sam Pas
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sam Pas