Inkoper / Contractbeheerder

Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels
MEI 04
Gelderland Permanent HBO
14.06.2020 100546486
Solliciteren

Over de functie

Aan de slag als Inkoper / Contractbeheerder in Gelderland?


Als inkoper / contractbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van het inkoopbeleid. Jij voert het beleid uit en beheert contracten & raamovereenkomsten. Jij start inkooptrajecten op en bewaakt de uitvoering van de inkoopprocessen en -procedures. Daarnaast bewaak jij de kwaliteit van de geleverde diensten van opdrachtnemers nauwgezet. Herken jij je in deze uitdagende functie?


Het betreft een vaste functie!

Functie eisen

  •       Ervaring met inkoop en contractbeheer
  •       Een afgeronde opleiding op het gebied van inkoop (b.v. Expert NEVI 2)
  •       Uitstekende communicatieve vaardigheden
  •       Jij bent in staat overtuigend op te treden


Let op: Bovenstaande eisen zijn harde eisen!

Over het bedrijf

Wat kun jij van ons verwachten?


Naast een uitdagende functie krijg jij persoonlijke aandacht van je recruiter en accountmanager. Jij word ook lid van Club Maandag: Een fantastische manier om andere inkopers / contractbeheerders op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Jij ontvangt een marktconform salaris op basis van de CAR-UWO en jij hebt recht op reiskostenvergoeding. Daarnaast behoren de pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld (8%) uiteraard tot de voorwaarden.


Ben jij de persoon die wij zoeken? Schroom niet om contact met me op te nemen. Mijn contactgegevens zijn boven aan deze pagina te vinden!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels