Financieel Consulent

Juul Kanter
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Juul Kanter
MEI 22
Overijssel Permanent HBO
21.06.2020 103710713
Solliciteren

Over de functie

Als Financieel Consulent (36 uur per week) voor een gemeente in de omgeving van Zwolle heb je een veelzijdige functie met zowel uitvoerende als adviserende taken. Naast bijvoorbeeld het coördineren en verbeteren van het planning- en controlcyclus-proces adviseer jij tevens bij financiële vraagstukken. Dit doe jij zowel ongevraagd als gevraagd. Je stelt de verschillende financiële beleidsnota's op en draagt tevens bij aan het doorontwikkelen van de planning- en controldocumenten vanuit LIAS.

Functie eisen

Voor deze zeer afwisselende functie zijn de volgende eisen gesteld:

  • Een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau. Denk daarbij aan SPD, Accountancy, Business Administration of Finance & Control
  • Zeker 3 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld financieel consulent, business controller, accountant of financial controller
  • Kennis van geautomatiseerde systemen zoals LIAS van Inergy en FMS van Pantheon (voorheen Unit4) 
  • Ervaring met P&C processen


Kun jij aan alle bovenstaande eisen voldoen? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet

Over het bedrijf

Wij bij Maandag® willen graag voor jou het verschil maken! Jij staat als professional centraal en hier mag ook best wat tegen over staan. Via Maandag® werken betekent dat je binnen de verschillende keukens van jouw vakgebied een kijkje kunt nemen. Naast deze flexibiliteit bieden we jou ook de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling en eventuele doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Juul Kanter
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Juul Kanter