Financieel Beheerder Gemeenten

Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels
JUN 11
Gelderland Tijdelijk MBO
11.07.2020 100542436
Solliciteren

Over de functie

Ben jij de Financieel Beheerder die wij zoeken?


Jij bent de spin in het financiële web van de organisatie. Samen met de financieel adviseurs werk je aan jaarstukken en draag je bij aan de overige Planning & Control documenten. Ook debiteuren, crediteuren en het grootboek kennen geen geheimen voor jou. Ben jij deze financiële duizendpoot?


Wij zijn op zoek naar financieel beheerders die werkzaam willen zijn in Noord-Brabant, Limburg of Gelderland. Je hoeft dus niet bereid te zijn om in alle provincies te willen werken, één van de drie is voldoende!

Functie eisen

  •         Een afgeronde financiële opleiding op tenminste MBO niveau
  •         Minimaal 2 – 5 jaar ervaring als Financieel Beheerder
  •         Minimaal 1 - 2 jaar ervaring als Financieel Beheerder binnen een gemeente
  •         Ervaring met werkzaamheden betreffende de P&C cyclus
  •         Een zelfstandige werkhouding


Let op: Bovenstaande eisen zijn harde eisen!

Over het bedrijf

Wat kun jij van ons verwachten?


Naast een uitdagende functie krijg jij persoonlijke aandacht van je recruiter en accountmanager. Jij word ook lid van Club Maandag: Een fantastische manier om andere financieel beheerders op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Jij ontvangt een marktconform salaris op basis van de CAR-UWO en jij hebt recht op reiskostenvergoeding. Daarnaast behoren de pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld (8%) uiteraard tot de voorwaarden.


Ben jij de persoon die wij zoeken? Schroom niet om contact met me op te nemen. Mijn contactgegevens zijn boven aan deze pagina te vinden!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels