Financieel adviseur

Romario Ritfeld
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Romario Ritfeld
MEI 04
Noord-Holland Tijdelijk HBO
03.06.2020 102212990
Solliciteren

Over de functie

Als financieel adviseur draag jij zorg voor de planning & control cyclus binnen de gemeente. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting en jaarrekening en jij werkt samen met budgethouders zodat de gemeente haar diensten kan leveren. Jij gebruikt jouw communicatieve vaardigheden in de overleggen die jij voert met leveranciers, collega’s en wethouders.


Soms wordt er meer gevraagd dan alleen deze financiële kennis. Soms is het doel van de opdracht bijvoorbeeld het verbeteren van het totale financiële proces, een nieuwe structuur aanbrengen. Dit brengt natuurlijke meerdere vraagstukken met zich mee. Binnen dit soort opdrachten wordt financiële kennis gevraagd, maar ook de kwaliteiten om verandering te kunnen coördineren en collega’s te kunnen motiveren en aansturen.


Functie eisen

  • Hbo bedrijfseconomie;
  • Minimaal 1 jaar gemeentelijke ervaring opgedaan in de laatste 5 jaar;
  • Leidinggevende en coördinerende capaciteiten en ervaringen  
  • Uitstekende communicatie vaardigheden;
  • Een zelfstandige werkhouding.


Over het bedrijf

Bij Maandag® sta jij als professional centraal daarom heeft Maandag® jou ook wat te bieden.


  • Je mag een marktconform salaris verwachten, afhankelijk van ervaring en opleiding, op basis van de CAR-UWO CAO;
  • Je krijgt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Een goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, 25 vakantiedagen op basis van 40 uur en 8% vakantiegeld;
  • Bij de Maandag® Academy bieden we een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden.Kennismakingsgesprekken bij ons op kantoor doen we momenteel niet vanwege voorzorgsmaatregelen omtrent het COVID-19 virus. dat betekent dat we gebruik maken van de middelen die we wel hebben. Whatsapp beeldbellen is een mooi voorbeeld hiervan. Waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgelezen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!


Bellen kan op 0630050698 en mailen naar Romario.ritfeld@maandag.nl.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Romario Ritfeld
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Romario Ritfeld