Financieel Adviseur

Sam Pas
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sam Pas
MEI 25
Limburg Tijdelijk HBO
24.06.2020 100234103
Solliciteren

Over de functie

In de regio’s Brabant en Limburg zoeken wij gemotiveerde financieel adviseurs. Die graag een adviserende rol aannemen om zo te kunnen ondersteunen bij het oplossen en beantwoorden van financiële vraagstukken. Je kracht ligt in het overzichtelijk maken en het simpel verwoorden van ingewikkelde zaken op het gebied van bijvoorbeeld het samenstellen van de jaarbegroting of bestuur rapportages. Je bent leergierig en je wilt je als Financieel Adviseur graag verder ontwikkelen. Ben jij zowel een teamplayer als een echte solo kracht binnen de financiële sector dan past deze vacature bij jou. 

Functie eisen

Als Financieel Adviseur beschik je over de volgende eisen en competenties:

  • Minimaal een afgeronde financiële opleiding op HBO niveau
  • Verplicht enige jaren ervaring binnen een gemeentelijke of overheidsinstantie
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een flexibele houding op meerdere niveaus
  • Je bent een echte probleemoplosser en je krijgt energie van zeer afwisselend werk

Over het bedrijf

Voor de juiste Financieel Adviseur hebben wij natuurlijk ook wat te bieden. Je mag een marktconform salaris verwachten, afhankelijk van ervaring en opleiding, op basis van de CAR-UWO. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaat een vast dienstverband tot een van de mogelijkheden. Jij als professional staat bij ons centraal en daarom kijken wij graag met je mee naar de doelen voor de toekomst. Mede door onze ruime opleidingsmogelijkheden en cursussen bieden wij je een hoop handvaten voor je eigen ontwikkeling.


Zie jij in deze functie jou nieuwe uitdaging? Reageer dan meteen!

Wanneer jij de Financieel Adviseur bent die wij zoeken bespreken we graag met jou al de diverse mogelijkheden. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sam Pas
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sam Pas