Financieel Adviseur Sociaal Domein

Sam Pas
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sam Pas
MEI 25
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
24.06.2020 100262709
Solliciteren

Over de functie

Ter vervanging zoekt een gemeente in Limburg een Financieel Adviseur voor het sociaal domein. De werkzaamheden die opgepakt moeten worden zijn divers en uitdagend. Zo speel je een actieve rol in de totstandkoming van de P&C producten (voornamelijk de jaarrekening). Ook ga je begeleiden, adviseren en ondersteunen inzake alle financiële vraagstukken in de brede zin binnen het sociaal domein.


Je hebt een actieve rol binnen de organisatie en volgt de ontwikkeling binnen het sociaal domein op de voet. Je contact met externe verbonden partijen maakt je functie compleet. 

Functie eisen

Bovenstaande werkzaamheden moeten je enthousiast maken, maar ook onderstaande eisen sluiten bij je aan:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding
  • Je hebt aantoonbaar relevante werkervaring (minimaal 2 jaar) met bovengenoemde werkzaamheden
  • Gemeentelijke ervaring is noodzakelijk
  • Je beschikt over goede communicatieve- en (schriftelijke) adviesvaardigheden

Over het bedrijf

Ben jij de Financieel adviseur sociaal domein die wij zoeken hebben wij je natuurlijk ook wat te bieden. Je mag een marktconform salaris verwachten, afhankelijk van ervaring en opleiding, op basis van de CAR-UWO. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaat een vast dienstverband tot een van de mogelijkheden. Jij als professional staat bij ons centraal en daarom kijken wij graag met je mee naar de doelen voor de toekomst. Mede door onze ruime opleidingsmogelijkheden en cursussen bieden wij je een hoop handvaten voor je eigen ontwikkeling.


Zie jij in deze functie jou nieuwe uitdaging? Reageer dan meteen!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sam Pas
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sam Pas