Financieel adviseur/business controller

Romario Ritfeld
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Romario Ritfeld
MRT 23
Noord-Holland Tijdelijk HBO
22.04.2020 100544354
Solliciteren

Over de functie

In de provincies Noord-Holland en Utrecht zoeken wij gemotiveerde financieel adviseurs die graag een adviserende rol aannemen om zo te kunnen ondersteunen bij het oplossen en beantwoorden van financiële vraagstukken. Je kracht ligt in het overzichtelijk maken en het simpel verwoorden van ingewikkelde zaken op het gebied van bijvoorbeeld het samenstellen van de jaarbegroting of bestuur rapportages. Je bent leergierig en je wil je als financieel adviseur graag verder ontwikkelen. Ben jij zowel een teamplayer als een echte solo-kracht binnen de financiële sector, dan past deze vacature bij jou. 


Een belangrijk aspect in de vacature is dat gemeentelijke ervaring belangrijk is of ervaring in de publieke sector. Ben je bekend met de werkzaamheden en heb je een scherpe tong tezamen met een frisse blik op financiën? Zie je het daarbij zitten om met maatschappelijke thema’s bezig te gaan en de gemeente verder te helpen met haar plannen? Ik hoor graag van jou waarom jij deze vaardigheden bezit en deze werkzaamheden kan uitvoeren!Functie eisen

  • Je hebt ervaring als Financieel Adviseur in de publieke sector;
  • Jij hebt een HBO diploma in de financiële, bedrijfs-, bestuurs- of economische richting;
  • Je bent commercieel, proactief, analytisch en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zodat je zaken goed kan onderbouwen;
  • Je weet de belangen van de opdrachtgever centraal te stellen;

Over het bedrijf

Bij Maandag® sta jij als professional centraal daarom heeft Maandag® jou ook wat te bieden.


  • Je mag een marktconform salaris verwachten, afhankelijk van ervaring en opleiding, op basis van de CAR-UWO CAO. 
  • Je krijgt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.
  • Een goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, 25 vakantiedagen op basis van 40 uur en 8% vakantiegeld.
  • Bij de Maandag® Academy bieden we een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden, zodat jij je kan blijven ontwikkelen.


Kennismakingsgesprekken bij ons op kantoor doen we momenteel niet vanwege voorzorgsmaatregelen omtrent het COVID-19 virus. dat bekent dat we gebruik maken van de middelen die we wel hebben. Whatsapp Beeldbellen is een mooi voorbeeld hiervan. waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgelezen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!


Neem gerust contact met me op, telefonisch op 0630050698 of stuur je cv naar romario.ritfeld@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Romario Ritfeld
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Romario Ritfeld