Financieel Administratief Medewerker

Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels
FEB 06
Gelderland Tijdelijk MBO
07.03.2020 100257822
Solliciteren

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker die werkzaam wil zijn in de regio’s Noord-Brabant, Limburg, Arnhem of Nijmegen.

Als Financieel Administratief Medewerker hou jij je bezig met het financiële gedeelte van de administratieve werkzaamheden binnen de publieke sector, bijvoorbeeld in een gemeentelijke instantie. Je verwerkt de dagafschriften, je verzorgt het inbrengen van data in de boekhouding en je houd je bezig met het beheer van debiteuren en crediteuren. Daarnaast werk je veel met Excel.

Herken jij jezelf in deze afwisselende functie? 

Functie eisen

·      Een afgeronde financiële opleiding op MBO niveau

·      2 jaar ervaring als Financieel Administratief Medewerker

·      Minimaal 1 jaar ervaring binnen een gemeentelijke instantie

Over het bedrijf

Dat je dit allemaal niet voor niks gaat doen snappen we natuurlijk. Naast een uitdagende functie krijg je van ons veel persoonlijke aandacht van je recruiter en accountmanager. Je word ook lid van Club Maandag: Een fantastische manier om andere Financieel Administratief Medewerkers op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van je CAO en je hebt recht op reiskostenvergoeding. Daarnaast behoren de pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld uiteraard tot de voorwaarden.

Zie jij de uitdaging als Financieel Administratief Medewerker helemaal zitten en wil je er meer over weten? Schroom niet om contact met me op te nemen. Mijn contactgegevens zijn boven aan deze pagina te vinden!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels