Contractmanager Publieke Sector

Sam Pas
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sam Pas
MEI 25
Gelderland Tijdelijk HBO
24.06.2020 100237060
Solliciteren

Over de functie

Wanneer bijvoorbeeld een gemeente een overeenkomst sluit, doen zich allerlei praktische vragen voor. Bijvoorbeeld: wie stelt het contract op? Wat zijn de kenmerken? Wat is de precieze regelgeving rondom inkoop, huisvesting en facilitaire diensten? Dit zijn de soort vragen waar jij als Contractmanager mee te maken krijgt. Binnen jou functie heb jij één duidelijk doel: Contracten volledig benutten en het genereren van managementrapportages. Goed contractmanagement leidt tot een betere bedrijfsvoering voor de desbetreffende gemeente. Hier heb jij een grote bijdrage in. 

Functie eisen

·      Minimaal een aantal jaren ervaring als Contractmanager binnen een gemeente.

·      Relevante afgeronde HBO/WO opleiding.

·      kennis en ervaring met contractmanagement binnen gemeentes.

·      Je bent commercieel gedreven, een overtuigende gesprekspartner én je bent niet bang om de onderhandeling aan te gaan.

·      uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift.

Je hebt de ambitie om op termijn verder te ontwikkelen. Om dit te bereiken wil je je de komende jaren bekwamen op alle aspecten rond het werkveld als contractmanager. 

Over het bedrijf

Wat bieden wij?

Wij bieden je een marktconform salaris. Ook ontvang je een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Wij bieden mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken en hebben een eigen Maandag® Academy die trainingen op maat verzorgd.

Je maakt deel uit van een groep gemotiveerde professionals om zo jouw netwerk in de wereld van de publieke sector te vergroten. Jij in je functie als Contractmanager staat bij ons centraal.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sam Pas
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sam Pas