Concerncontroller Gemeenten

Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels
JUN 11
Gelderland Tijdelijk HBO
11.07.2020 100542464
Solliciteren

Over de functie

Zoek jij een nieuwe uitdaging als Concerncontroller binnen een gemeente?


Ben jij de persoon die gevraagd en ongevraagd advies geeft over kansen, bedreigingen en risico’s voor de organisatie? Wil jij bijdragen aan het de versterking van de sturing en beheersing van de organisatie als geheel? En ben jij met jouw leiderschapskwaliteiten in staat om leiding te geven aan het huidige team van controllers? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wij zijn op zoek naar Concerncontrollers die werkzaam willen zijn in Noord-Brabant, Limburg of Gelderland. Je hoeft dus niet bereid te zijn om in alle provincies te willen werken, één van de drie is voldoende!

Functie eisen

  •         Een afgeronde financiële opleiding op tenminste HBO niveau
  •         Minimaal 2 – 5 jaar ervaring als Concerncontroller
  •         Minimaal 1 - 2 jaar ervaring als Concerncontroller binnen een gemeente
  •         Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  •         Een zelfstandige werkhouding


Let op: Bovenstaande eisen zijn harde eisen!

Over het bedrijf

Wat kun jij van ons verwachten?


Naast een uitdagende functie krijg jij persoonlijke aandacht van je recruiter en accountmanager. Jij word ook lid van Club Maandag: Een fantastische manier om andere concerncontrollers op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Jij ontvangt een marktconform salaris op basis van de CAR-UWO en jij hebt recht op reiskostenvergoeding. Daarnaast behoren de pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld (8%) uiteraard tot de voorwaarden.


Ben jij de persoon die wij zoeken? Schroom niet om contact met me op te nemen. Mijn contactgegevens zijn boven aan deze pagina te vinden!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels