Assistent Financial Controller

Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels
FEB 06
Gelderland Tijdelijk HBO
07.03.2020 100259420
Solliciteren

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Assistent Financial Controller die werkzaam wil zijn in de regio’s Noord-Brabant, Limburg, Arnhem of Nijmegen.

Als Assistent Financial Controller ondersteun jij de Financial Controller in zijn/haar taken. Je bereidt aangiften en maandreportages voor en je boekt kas- en bankafschriften in. Ook boek je de inkomende facturen in. Daarnaast ben je goed met Excel.

Herken jij jezelf in deze uitdagende functie? 

Functie eisen

·      Een afgeronde financiële opleiding op HBO niveau

·      1 jaar ervaring als Assistent Financial Controller

·      Minimaal 1 jaar ervaring binnen een gemeentelijke instantie

Over het bedrijf

Dat je dit allemaal niet voor niks gaat doen snappen we natuurlijk. Naast een uitdagende functie krijg je van ons veel persoonlijke aandacht van je recruiter en accountmanager. Je word ook lid van Club Maandag: Een fantastische manier om andere Assistent Financial Controllers op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van je CAO en je hebt recht op reiskostenvergoeding. Daarnaast behoren de pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld uiteraard tot de voorwaarden.

Zie jij de uitdaging als Assistent Financial Controller helemaal zitten en wil je er meer over weten? Schroom niet om contact met me op te nemen. Mijn contactgegevens zijn boven aan deze pagina te vinden!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels