Assistent Controller Gemeenten

Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels
MEI 04
Gelderland Tijdelijk MBO
03.06.2020 100542460
Solliciteren

Over de functie

Ben jij de Assistent Controller die wij zoeken?


Jij zet net je eerste stappen in de wereld van Planning & Control. Jij bent leergierig en kan niet wachten tot jij je bezig kan gaan houden met het veelzijdige takenpakket dat bij een controllersfunctie hoort. Als Assistent Controller ondersteun jij de controllers, help jij mee met het opstellen van meerjarenplannen, de begroting en de jaarrekening. Daarnaast ondersteun je bij het ontwerpen, analyseren en beheren van de financiële processen van de organisatie. Ben jij deze financiële duizendpoot?


Wij zijn op zoek naar assistent controllers die werkzaam willen zijn in Noord-Brabant, Limburg of Gelderland. Je hoeft dus niet bereid te zijn om in alle provincies te willen werken, één van de drie is voldoende!

Functie eisen

  •         Een afgeronde financiële opleiding op tenminste MBO niveau
  •         Minimaal 2 – 5 jaar ervaring als Assistent Controller
  •         Minimaal 1 - 2 jaar ervaring als Assistent Controller binnen een gemeente
  •         Jij bent analytisch ijzersterk
  •         Een zelfstandige werkhouding


Let op: Bovenstaande eisen zijn harde eisen!

Over het bedrijf

Wat kun jij van ons verwachten?


Naast een uitdagende functie krijg jij persoonlijke aandacht van je recruiter en accountmanager. Jij word ook lid van Club Maandag: Een fantastische manier om andere assistent controllers op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Jij ontvangt een marktconform salaris op basis van de CAR-UWO en jij hebt recht op reiskostenvergoeding. Daarnaast behoren de pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld (8%) uiteraard tot de voorwaarden.


Ben jij de persoon die wij zoeken? Schroom niet om contact met me op te nemen. Mijn contactgegevens zijn boven aan deze pagina te vinden!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nick Swinkels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Swinkels