Skip to footerSkip to content
  • E-learning

Wil jij kennismaken met de basis van marketing? Dan is deze training echt iets voor jou!

Marketing beslaat een uitgebreid vakgebied en er komt veel bij kijken. Het gaat niet alleen over de zichtbaarheid van je organisatie of het imago bij (potentiële) klanten. Het is nog veel breder dan dat. Om je wegwijs te maken in de basis van marketing, bekijk je in deze training de belangrijkste facetten van marketing. De training is vrij praktisch van aard, zodat je elke dag een steentje bijdraagt in het op orde krijgen van de marketing binnen jouw organisatie!

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze training?

  • Jij weet precies wat marketing inhoudt.
  • Jij weet wat de vijf P’s inhouden, waar ze voor staan en hoe je ze inzet binnen je eigen organisatie.
  • Jij kunt de marketing binnen je organisatie organiseren. 

Doelgroep(en)

Deze training is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de basis van het vakgebied marketing.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.