Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Lean Six Sigma

  • E-learning

Je organisatie aantoonbaar en duurzaam verbeteren? Daar werken we aan met Lean Six Sigma.

Lean Six Sigma is een bekende methode, het zou goed kunnen dat je er wel vaker van hebt gehoord. Met name Lean is bekend van het reduceren van verspillingen in de organisatie. Vooral de laatste jaren lijkt het of de methode meer en meer toegepast wordt. Met veel bezuinigingen en reorganisaties kan dat namelijk ook veel opleveren. Deze training leert je de basis van de werkwijze. Aan de hand van dagelijkse kleine opdrachten of bijvoorbeeld een kennisquiz word je geprikkeld en uitgedaagd je kennis te vergroten én om bijvoorbeeld te zoeken naar de verspillers in jouw organisaties.

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij weet wat de werkwijze Lean Six Sigma inhoudt.
  • Jij voelt aan hoe deze werkwijze past in je organisatie en wat het je oplevert.
  • Jij bezit de vaardigheden die je nodig hebt om de werkwijze toe te passen.

Doelgroep(en)

Deze online training is geschikt voor procesmanagers, directeuren, operationeel managers en iedereen die gaat over efficiënt werken binnen een organisatie.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.