Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Growth Hacking

  • E-learning

Start vandaag nog met growth hacking en help jouw bedrijf snel, succesvol en effectief te groeien!

Growth hacking is een van de nieuwste marketingmethodes waarmee je een bedrijf kunt laten groeien. Vanuit een analytische benadering experimenteer je op grote schaal met (online) marketing. Als je ziet dat iets werkt, houd je dat vast. Je gaat uit van kleine startbudgetten en snelle experimenten. In deze training maak je kennis met de basisvaardigheden en start je met het toepassen van je eerste hacks!

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze training?

  • Jij snapt hoe de methode van growth hacking werkt.
  • Jij ziet het verschil in tussen deze methode en de huidige methode van je organisatie.
  • Jij weet wat de Pirate Funnel inhoudt en hoe je per onderdeel SMART-doelen opstelt.
  • Jij kunt zelf experimenten uitvoeren volgens de Growth Hacking methode. 

Doelgroep(en)

Deze training is geschikt voor marketeers, ondernemers en anderen die actief zijn in business development en een bedrijf snel succesvoller willen maken.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.