Skip to footerSkip to content
 1. Alle Cursussen

Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans

 • E-learning

Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans volgen? Haal binnen één of twee maanden al een officieel certificaat van NTI.

Heb je in je werk te maken met Franstalige relaties? Dan is het belangrijk dat je de Franse taal beheerst. Met deze spoedcursus Zakelijke communicatie Frans heb je in slechts 2 maanden de Franse taal onder de knie. In korte tijd leer je de Franse taal lezen, spreken, schrijven en luisteren.

Beschrijving

Snel en professioneel Frans leren

Heb je in je werk te maken met Franstalige relaties? Dan is het belangrijk dat je de Franse taal beheerst. Met deze spoedcursus Zakelijke communicatie Frans heb je in slechts 2 maanden de Franse taal onder de knie. In korte tijd leer je de Franse taal lezen, spreken, schrijven en luisteren.

Is deze cursus iets voor mij?

De Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans is voor iedereen die in korte tijd wil leren Franstalige zakelijke relaties te onderhouden. Ook als je graag op een professionele manier wil kunnen communiceren in het Frans is deze cursus erg geschikt.

NTI: Wat vind jij belangrijk?

Kies je voor NTI? Dan mag jij van ons het volgende verwachten:

 • Je ontvangt waardevolle diploma’s en certificaten
 • Je krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding wanneer jij dat nodig hebt
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving
 • Je studeert waar en wanneer jij wilt: de regie ligt in jouw handen

Inhoud

Wat leer ik?

In de spoedcursus Zakelijke communicatie Frans krijg je in korte tijd de verschillende communicatiefacetten onder de knie.

Tijdens de opleiding werk je aan je uitspraak en aan de grammatica, zodat je de Franse taal optimaal leert beheersen. Daarnaast wordt elk hoofdstuk afgesloten met economische, geografische en culturele feiten over Frankrijk. Wanneer je de spoedcursus Zakelijke communicatie Frans succesvol afrondt, zijn je communicatievaardigheden op MBO-niveau ontwikkeld.

LINK: Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

 • Zakelijke telefoongesprekken voeren
 • Uiteenlopende (zakelijke) teksten lezen
 • Diverse soorten zakelijke brieven opstellen
 • Afspraken maken
 • Informatie aanvragen
 • Brochures, handleidingen en formulieren lezen en schrijven
 • Uitnodigingen en sollicitaties schrijven
 • Brieven vertalen
 • Franse grammatica beheersen
 • Offertes opstellen
 • Buitenlandse relaties ontvangen
Online leeromgeving en MemoTrainer om de stof te oefenen

Bij NTI kun jij studeren op jouw moment, in een online leeromgeving. Hier vind je veel inspiratie, alle geluidsbestanden en diverse MemoTrainers om de stof te oefenen. De MemoTrainer is er ook als app en helpt jou alle nieuwe woorden te leren en herhalen. Een leuke en effectieve manier om de taal onder de knie te krijgen! In de online leeromgeving lever je ook jouw opdrachten in en krijg je feedback. Zo kun je niet alleen schriftelijke opdrachten, maar ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je krijgt dan feedback op je uitspraak.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het boeken van examens of de planning van je studie? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch of per e-mail.

Lees meer

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Boekenwurmen, nachtbrakers, ochtendmensen, carrièretijgers; iedereen is anders en iedereen studeert anders. Met FlexibelStuderen® van NTI studeer jij op een manier die echt bij jou past. Start met jouw opleiding wanneer je wilt. Bepaal zelf waar en wanneer je studeert in een online leeromgeving en met echte studieboeken. Met veel of weinig begeleiding van je studiecoach, samen met studiegenoten of juist in je eentje. Jij kiest! Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal dat erkende diploma.

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om te kunnen starten met de spoedcursus Zakelijke communicatie Frans heb je geen bepaalde vooropleiding nodig. Wel is het handig wanneer je over enige voorkennis van de Franse taal beschikt.

Vragen? Bel ons gerust!

Heb je vragen over de opleiding Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans? Neem contact op met een van onze studieadviseurs.

Diploma uitreiking

Haal het MBO-certificaat Zakelijke communicatie Frans

Je rondt de opleiding af met een mondeling en een schriftelijk examen. Als je het examen met goed gevolg afrondt, ontvang je het MBO-certificaat Schriftelijke communicatie Frans.

Baanperspectief

Aan de slag met Zakelijke communicatie Frans

Met de Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans heb je in een mum van tijd geleerd om professioneel te communiceren met je Franse relaties. Je duikt niet weg van een Franse mail en je begrijpt de gesprekken die je collega's voeren. Jouw skills zijn ontzettend handig in een functie als:

Administratief medewerker

Accountmanager

Communicatiemedewerker

Customer service medewerker

International relations specialist

PR-medewerker

Vertaler